Koraal wetenschap
Image default
Auto’s en Motoren

De stap-voor-stap methode bij de rijschool in Glanerbrug

Bij de oude rijschool in Glanerbrug ben je zo in het bezit van je roze papiertje waar je vele kilometers kan gaan afleggen. Bij deze rijschool wordt er gebruik gemaakt van een bepaalde methode, dat ook wel RIS wordt genoemd. Dat houdt in dat er aan de hand van een theorieboek wordt geleerd hoe je moet rijden. Dit heeft vele voordelen, onder andere dat je hiermee ook leert hoe de theorie in elkaar steekt en je dus praktijk- en theorieles in een keer krijgt voorgeschoteld. Op een leskaart zullen de lessen worden bijgehouden en hierdoor ben je zelf ook goed op de hoogte van hoe ver je bent in het leren van het besturen van de auto. Ook weet je door middel van de leskaart wat je zwakke punten en sterke punten zijn en wat het niveau is waar je nu ongeveer op zit. 

Rijden kun je leren

De rijschool in Glanerbrug beschikt over deze stap-voor-stap m methode om de leerlingen gestructureerd les te kunnen geven en te begeleiden tijdens het traject naar het behalen van dat belangrijke papier dat je veel vrijheid gaat geven. Je gaat met deze methode pas naar de volgende stap als je de stap ervoor goed onder controle hebt. Hierdoor weet je zeker dat wanneer je het examen gaat afleggen je alles hebt behandeld en elke stap goed beheerst. Je hoeft je niet onzeker te voelen, want je hebt het zo vaak geoefend totdat je het kond romen en hiermee ben je bijna verzekerd van het behalen van je rijbewijs, indien je alle stappen goed hebt gevolgd. 

Planning

De instructeur van de rijschool in Glanerbrug zal goed zicht houden op jouw vordering en aan de hand van wat hij of zij van je ziet tijdens de lessen een realistische planning naken, waarin staat aangegeven hoe je ongeveer gaat vorderen en wanneer jij je rijbewijs ongeveer hebt behaald. Dit geeft je een goed inzicht en hier kan je dan ook naar toe werken tijdens de rijlessen van de rijschool in Glanerbrug.